Εταιρεία - Ιστορικό

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας ξεκινά από το 1950 από τον ιδρυτή της εταιρείας Παντελή Πλατή, κατασκευάζοντας τα πρώτα καλούπια στον Ελληνικό χώρο για πλαστικά. Από το 1979, παίρνει την σημερινή νομική της μορφή «ΤΕΧΝΗΠΛΑΣΤ» Κ. ΦΙΛΗΣ-Α.ΠΛΑΤΗΣ-Δ.ΓΙΟΜΠΡΕΣ Ο.Ε. Στην διαχρονική αυτή περίοδο η πολυετής πείρα που αποκτήσαμε στην κατασκευή καλουπιών, μας έχει εξοπλίσει με την τεχνολογία και τεχνογνωσία που απαιτείται, ώστε να παράγουμε εξειδικευμένα πλαστικά προϊόντα, με προδιαγραφές από υλικά, ανάλογα για κάθε περίπτωση.

Το 2005 ολοκληρώθηκε η μεταφορά της εταιρείας μας, από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Περιστερίου, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στην ΒΙ.ΠΕ Αυλώνας Αττικής, σε έκταση 6500τ.μ και κάλυψης 2400τ.μ.

Το 2006 ενσωματώσαμε την θυγατρική εταιρεία «TRIAPLAST» η οποία είχε ως αντικείμενο την παραγωγή πλαστικών φιαλών και την κατασκευή πλαστικών ειδών για προωθητικές ενέργειες.

Το 2009 με την αγορά των ειδών που παρήγαγε η «ΜΟΝΟΠΛΑΣΤ Α.Ε.» διευρύναμε την γκάμα των προϊόντων μας παράγοντας το πλαστικό θερμός από φελιζόλ.

Κατασκεύη Καλουπιών

Πέρα από την παραγωγική μας μονάδα, διαθέτουμε και ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο με νέας γενιάς μηχανές CNC και συστήματα CAD-CAM για τον σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα όλη την διαδικασία παραγωγής των πλαστικών αντικειμένων. Η πολυετή εμπειρία και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, μας καθιστούν ικανούς να υλοποιούμε οποιαδήποτε κατασκευή εσείς θέλετε πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

TECHNIPLAST 

Κ.ΦΙΛΗΣ - Α.ΠΛΑΤΗΣ - Δ.ΓΙΟΜΠΡΕΣ ΟΕ
Βιοτεχνία Πλαστικών Ειδών.

Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ. ΑΥΛΩΝA, ΑΤΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ: ΜΟΥΡΙΚΗ-ΠΑΤΗΜΑ
ΤΚ: 19011, ΤΘ: 31
ΤΗΛ: 22950-42788
FAX: 22950-42988
web: www.techniplast.gr
mail: techniplast.gr@gmail.com

TECHNIPLAST  εξειδικευμένα πλαστικά προϊόντα