ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ (ΑΣΠΙΔΑ)- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
search
  • ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ (ΑΣΠΙΔΑ)- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ (ΑΣΠΙΔΑ)- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ (ΑΣΠΙΔΑ)- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ (ΑΣΠΙΔΑ)- ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δείτε το αναλυτικό φυλλάδιο του νέου προϊόντος

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Νο2020
BARCODE 5203301002451

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ένα άτομο απλά ομιλεί, διασπείρει μικροσωματίδια. Ο COVID-19 μπορεί να μεταδοθεί τόσο με μεγάλα σταγονίδια, όσο και με αερόλυμα. Τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι ο βασικός τρόπος μετάδοσης είναι μέσω αυτών των σταγονιδίων που εισβάλλουν στους βλεννογόνους (μύτη, στόμα, μάτια) των ατόμων.

Η χρήση προσωπίδας (ασπίδας) ασφαλείας από το γενικό πληθυσμό είναι απαραίτητη για να επιτευχθεί έμπρακτα η μείωση μετάδοσης του ιού.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η προσωπίδα ασφαλείας σε καμία περίπτωση από μόνη της δεν παρέχει 100% προστασία σε μολύνσεις.

Η προσωπίδα ασφαλείας αποτελείται από: 

1) Μία διάφανη πλαστική ζελατίνα, υλικού PET, που καλύπτει το πρόσωπο.

2) Μία πλαστική στεφάνη κεφαλής αποτελούμενη από τρία τεμάχια συναρμολογούμενα μεταξύ τους από υλικό PP (Πολυπροπυλένιο).

Τα πλεονεκτήματα της είναι τα εξής:

Απέχει από το πρόσωπο μια ικανοποιητική απόσταση, προσφέρει επαρκή αερισμό ώστε αφενός να μη θολώνει και αφετέρου να επιτρέπει την παράλληλη χρήση γυαλιών ή και

αναπνευστικής μάσκας μίας χρήσης. Διαθέτει μηχανισμό ανάκλiσης της προσωπίδας με οδόντωση για ευκολία στην χρήση της και παράγεται σε ποικιλία χρωμάτων.

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορεί να ε πα ν α χ ρ η σ ι μο π ο ι η θ ε ί , κα ι τα υλικά κατασκευής της καθαρίζονται εύκολα με σαπούνι και νερό ή κοινά οικιακά απολυμαντικά ή υγρά αντισηπτικά χαρτομάντηλα.

Φοριέται άνετα, προστατεύει τις πύλες εισόδου μικροσταγονιδίων στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ παράλληλα μειώνει τις πιθανότητες αυτομόλυνσης, εμποδίζοντας τον χρήστη να αγγίξει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Δεν δυσκολεύει την αναπνοή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα μέσα προστασίας του προσώπου.

Δ ι α τ η ρ ε ί  τ ην  κο ι ν ω ν ι κ ή  α π ό σ τ α σ η , επιτρέποντας παράλληλα την ορατότητα των εκφράσεων, διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Μειώνει σημαντικά την έκθεση και στον ιό της γρίπης, που μεταδίδεται επίσης με σταγονίδια.

Η προσωπίδα ασφαλείας προσφέρει επιπλέον προστασία στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και γενικά σε κάθε είδους εργαζόμενο, αλλά και σε οποιονδήποτε έρχεται σε συνεχή επαφή με πολίτες.

Εκτός των Νοσοκομείων, η χρήση της ενδείκνυται και σε Οδοντιατρεία, στην Βιομηχανία Χημικών και Τροφίμων, στους εργαζομένους σε Γραφεία καθώς και σε Σχολεία ( Καθηγητές και Μαθητές).

2020